Farfalle con panna prosciutto e piselli

Ci siamo trasferiti su freetimesblog.altervista.org.

Clicca qui per leggere l’articolo.

About these ads

2 Risposte to “Farfalle con panna prosciutto e piselli”

  1. Anonimo Says:

    can I have this recipe in english

  2. SAKO Says:

    Hi! I hope I have translated well!
    Farfalle with cream, peas and cooked ham
    Ingredients:
    350 g of farfalle
    200 ml of cream
    140 g of very fine peas
    a thick slice of cooked ham (100 g)
    Cooking time: 30 minutes
    Cook the pasta with salting water. put some olive oil in a frying pan and cook the cooked ham cut into pieces. After some minutes add the peas and some salt. When the cooked ham will be cooked, add the cream and some salt. Cook the cream for some minutes and at the end skip the pasta in the frying pan. Serve the dish immediately.


Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

Iscriviti

Ricevi al tuo indirizzo email tutti i nuovi post del sito.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: